Zangschool Amazing geeft zangles volgens het UVS System. Je begint altijd met een proefles van 45 minuten. Deze proefles is gratis. Tijdens de proefles bespreken we wat je graag wilt leren en welke muziek je leuk vindt om te zingen. Wil je na de proefles graag zangles gaan volgen bij Zangschool Amazing, kan je je aanmelden via de mail!

 

Alle zanglessen duren in principe 50 minuten (muv de proefles). In de zanglessen werken we volgens een vaste structuur: warming up, technische oefeningen en de geoefende techniek toepassen in het door jou meegenomen liedje. Let op: er is geen mogelijkheid om begeleid te worden door piano! Dat betekent dat je een karaokeband moet gebruiken of zelf zorgt voor begeleiding.

De technische oefeningen zijn met geluidsbestanden. Deze krijg je na je les opgestuurd zodat je zelf thuis kunt oefenen.

 

Zangles digitaal!

Het is ook mogelijk om zangles te volgen via videobellen. Hiervoor maak ik gebruik van het programma ZOOM.

Een digitale zangles verloopt  volledig hetzelfde als een normale zangles, alleen is het op afstand!

We doen de zangles digitaal als jij dit wilt: ga je het een keertje niet redden op tijd redden om te komen, of vindt je het  prettiger om even niet op locatie te komen? Dan is een digitale les een goede optie!

Uiteraard kunnen we dus ook wisselen tussen digitaal les en les op locatie.

 

Zangles versus logopedie

Jorinde werkt naast Zangschool Amazing als logopedist bij Logopediepraktijk J. van Es in Dordrecht met als specialisatie stemproblemen. Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor logopedie:

  • Als je last hebt heesheid/schorheid in het dagelijks leven
  • Als je last hebt van keelpijn in het dagelijks leven
  • Als je (regelmatig) last hebt van een brokgevoel in de keel
  • Als je bij de KNO arts/huisarts bent geweest en hier een verwijzing voor logopedie hebt gekregen

 

Zangschool Amazing voert GEEN logopedische behandelingen uit. Wil je toch graag logopedie van Jorinde, dan gaat dit via Logopediepraktijk J. van Es en gelden de daar opgestelde voorwaarden. 

Het kan ook zijn dat Jorinde je adviseert om naar een logopedist te gaan of je te laten onderzoeken door een KNO arts. Het is dan uiteraard aan jou of daar iets mee kan/wil doen. Mocht Jorinde het onverantwoord vinden om door te gaan met de zanglessen vanwege mogelijk in de hand werken van stemproblemen, dan wordt dit met je besproken.