Mijn naam is Jorinde Goor. Op mijn elfde ben ik begonnen op de Jeugdtheaterschool in Dordrecht. Hier kreeg ik voor het eerst zangles. Wauw, wat was dat leuk!
Hier besloot ik meer te willen gaan doen met zingen en heb toen jaren zangles gehad, zowel solo als in groepen.

Na het afronden van de HAVO op de Theaterhavo/vwo in Rotterdam wist ik eigenlijk niet goed wat ik wilde. Het conservatorium leek me ontzettend leuk en leerzaam, maar ik wist ook dat ik daar nog niet genoeg ervaring voor had. Per toeval kwam ik op een open dag bij de opleiding logopedie terecht. En 4 jaar later nam ik mijn diploma in ontvangst! Inmiddels werk ik ruim 4 jaar als logopedist, sinds 2 jaar met de specialisatie stemproblemen en globusgevoelens bij logopediepraktijk J. van Es in Dordrecht.

Maar ‘iets doen met zingen’ bleef toch kriebelen.  Daarom besloot ik in 2018 te starten met de 3-jarige opleiding van het Universal Voice Institute in Amsterdam. Vanwege mijn studie was ik al met verschillende stemsystemen in aanraking gekomen, maar de duidelijke benamingen en toepasbaarheid van het Universal Voice System spraken me erg aan.

Sinds juni 2020 mag ik me inmiddels officieel UVS Teacher noemen en ga ik naast mijn werk als logopedist aan de slag als zangdocent.

In de tussentijd heb ik natuurlijk niet stilgezeten. Tijdens de opleiding heb ik gewerkt aan mijn eigen vocale ontwikkelingen en ik heb ondertussen meerdere voorstellingen gespeeld bij Het KLEIN Toneel in Dordrecht.

 

Ik kijk er naar uit om samen met jou het maximale uit je stem te halen!